برتری تیم فوتسال واحد سردرود مقابل تیم های واحد بناب و جلفا در مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی

این مسابقات که با هدف بزرگداشت یوم الله 22 بهمن ماه و فرارسیدن 29 بهمن قیام باشکوه مردم تبریز، با حضور تیم های واحدهای دانشگاهی استان آذربایجانشرقی با میزبانی واحد بین المللی جلفا از روز دوشنبه 23 بهمن برگزار گردید. واحد سردرود در اولین دیدار مقابل واحد بناب توانست این تیم قدرتمند را با نتیجه 7 بر 0 شکست داده تا برای بازی های دیگر آمادگی و روحیه خود را دوچندان کند. در روز دوم این دیدارها بار دیگر تیم واحد سردرود توانست تیم واحد جلفا را با نتیجه 5 بر 2 شکست داده و به مرحله نیمه نهایی که قرار است مقابل تیم واحد تبریز برگزار شود، صعود کند. دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به عزیزان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض می نماید.