آشنایی با دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در شهر سردرود که از نقطه نظر موقعیت جغرافیائی در استان آذربایجان شرقی و در جنوب غربی تبریز و نزدیکترین شهر به مرکز استان (کمتر از ۱۵ کیلومتر) و در دامنه‌های جنوب شرقی رشته کوه «سهند» واقع شده و جزو شهرهای شهرستان تبریز محسوب می‌گردد تأسیس گردیده است.

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در اسفند سال ۱۳۸۵ از سوی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصویب و بعد از طی مراحل راه‌اندازی در سال ۱۳۸۷ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز کشور دانشجو پذیرفت. این دانشگاه همانند بسیاری از دانشگاههای آزاد اسلامی جوان در حال رشد خوشبختانه در طول دوران کوتاه فعالیت خود توانسته است به صورت یک مؤسسه علمی پیشرو در عرصه علم، منطقه‌ای و کشوری جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل های ایرانی به واقعیت‌های امروزی همواره مورد تحسین جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می‌نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می‌کنند.

این دانشگاه دیدگاه خویش را در خلق، انتشار و کاربرد دانش در یک محیط یادگیری کاملا پویا جستجو می‌کند. این دیدگاه سبب ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، و ارائه خدمات به جامعه و حل مسائل آن در حد توان شده است. با وجود اینکه هنوز از تأسیس این دانشگاه مدت زیادی نگذشته است مفتخر است که با یاری خداوند بزرگ و تلاش استادان کارآمد و مجرب، و کارشناسان و کارمندان سخت‌کوش و همچنین بهره‌گیری از امکانات کمک آموزشی و آزمایشگاه‌های مجهز توانسته است دانشجویان مستعد خویش را در حد مطلوب از نظر علمی و اخلاقی به جامعه ارائه نماید.

در حال حاضر در این دانشگاه دانشجویان در رشته های زیر مشغول تحصیل هستند

رشته هاي داير در دانشگاه

رشته های کاردانی پیوسته

1- تربيت بدنی

2- علمي کاربردي کامپيوتر

3- الکترونيک – الکترونيک عمومي

4- الکتروتکنيک – برق صنعتي

5- الکتروتکنیک - تاسیسات الکتریکی

6- ساختمان – کارهاي عمومي ساختمان

7- نقشه کشي معماري– معماري

8- مکانيک خودرو – مکانيک خودرو

9- ساخت و توليد – ماشين افزار

10- کامپيوتر – نرم افزار کامپيوتر

11- گرافيک – گرافيک

رشته های کاردانی ناپیوسته:

1- حسابداری

2- معماری

3- ساخت و تولید

4- نرم افزار کامپیوتر

رشته های کارشناسی پیوسته:

1- مدیریت صنعتی

مقطع کارشناسي ناپیوسته :

1- علمي کاربردي حسابداري

2- علمي کاربردي معماري

3- مهندسي تکنولوژي الکترونيک

4- مهندسي تکنولوژي برق- قدرت

5- مهندسي تکنولوژي ساختمان

6- مهندسي تکنولوژي نرم افزار کامپيوتر

7- مهندسي تکنولوژي مخابرات – انتقال

8- مهندسي تکنولوژي برق – شبکه هاي انتقال و توزيع

9- مهندس اجرائي عمران

10- گرافیک

11- تربیت بدنی

به حول و قوه الهی و در سایه تلاش مسولین ، اساتید و کارکنان تعداد 620 نفر فارغ التحصیلان این دانشگاه می باشند

از اهداف اصلی دانشگاه این است که دانش‌آموختگان این دانشگاه همواره در ردیف قوی‌ترین مهندسین و بالاترین مدیریت‌های علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و به علاوه در آزمون‌های متمرکز ورودی کارشناس ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی‌ارشد در اکثر رشته‌های فنی، مهندسی و علوم پایه بالاترین مقام را در بین دانشگاه‌های کشور را بدست آورند که انشاءا... جوانان بلند آوازه کشورمان که امروزه در دنیا بعنوان نیروی انسانی پرتلاش و فعال شناخته شده اند پرآوازه‌تر گردند و چرخهای علمی و اقتصادی کشور را با تخصص و تعهد خود سرعت بیشتری بخشند.

الکترونیک - الکترونیک عمومی