همایش پیاده روی خانوادگی بمناسبت هفته سلامت با حضور اساتید، کارکنان و دانشجویان واحد سردرود

این همایش بمناسبت هفته سلامت با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی سردرود و اداره تربیت بدنی و دیگر نهادها و ادارات سردرود از مقابل اداره مرکزی دانشگاه آغاز و در مقابل پارک مره خونی سردرود به پایان رسید.
حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقاصفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با تبیین جایگاه والای وزرش و تندرستی افزودند: انسان مسلمان، هم به جسم قوى نيازمند است و هم به روحى قوى؛ جسم قوى براى خدمت به دين و جامعه انسانى و اسلامى و روح قوى براى غلبه بر شيطان و هواى نفسانى و اطاعت از فرامين الهى. ازاين رو، اسلام در كنار توجه به روح آدمى، به آمادگى جسمانى نيز توجه نموده است و ازاين رو، شاهد تأكيداتى نسبت به ورزش هايى از جمله شنا، سواركارى، تيراندازىو... مى باشيم.
این همایش پیاده روی که با هدف ترویج فرهنگ ورزش و سلامتی در بین تمامی اقشار جامعه مخصوصاً جوانان با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود و دیگر ادارات این شهر برگزار گردید. در این مراسم اکیپ های سیار با مستقر شدن در مسیر پیاده روی با اندازه گیری فشارخون و ضربان قلب در کنترل روند سلامت شرکت کنندگان فعالیت داشتند.
در پایان این همایش جوایزی بعنوان یادبود از سوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود به قید قرعه به شرکت کنندگان در این همایش اهداء گردید.