توحید لطفی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود و کاپیتان امید ایران بهترین بازیکن فوتسال آسیا

کاپیتان و دروازه بان تیم ملی فوتسال زیر 20 سال ایران به ترتیب جایزه برترین بازیکن مسابقات و بهترین بازیکن فینال آسیا را به دست آوردند.

به گزارش فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، فوتسالیست‌های ایران با هدایت علی صانعی موفق شدند با پیروزی 2 بر صفر مقابل عراق مقام قهرمانی مسابقات آسیایی 2017 تایلند را کسب کنند و علاوه بر آن صاحب سهمیه المپیک 2018 آرژانتین شوند.

توحید لطفی، کاپیتان تیم ملی زیر 20 سال ایران که در مرحله گروهی یک گل برابر مغولستان به ثمر رساند و در مرحله یک چهارم و نیمه نهایی با درخشش خود به ترتیب 2 و 3 گل به تیم‌های لبنان و تایلند زد، در پایان بهترین بازیکن مسابقات آسیایی شد.

همچنین ابوالفضل شهبازی، دروازه‌بان ایران که در دیدار فینال دروازه خود را برابر عراق بسته نگه داشت به‌عنوان بهترین بازیکن زمین معرفی شد.

علی کفاشیان و عباس ترابیان از ایران در جمع مسؤولانی که به تیم‌ها و بازیکنان برتر رقابت‌های فوتسال زیر 20 سال آسیا جوایز اهدا می‌کردند حضور داشتند.

مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نماید.