تقدیر از مدیران گروه نمونه و فعال در ثبت نام دانشجویان ورودی جدید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و تکریم مقام شامخ استادان، از دو مدیر گروه برتر و فعال در زمینه تعامل سازنده با دانشجویان ورودی جدید سال 97-96 و ایجاد روحیه نشاط و شادابی بین آنان، تقدیر و تجلیل شد. در این راستا از آقایان مجید صمدزمینی مدیرگروه محترم گروه کامپیوتر و رحمن شیخ عظیمی سردرودی مدیر گروه محترم گروه تربیت بدنی از طرف ریاست محترم دانشگاه لوح تقدیر اهداء و از زحمات ایشان در طی چند روز ثبت نام و انتخاب واحد تقدیر بعمل آمد. دراین دیدار که در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور هیأت محترم رییسه برگزار گردید، رییس محترم دانشگاه جناب آقای دکتر اقدم شهریار با اشاره به نیاز دانشجویان ورودی جدید به مشاوره و راهنمایی های سازنده و مفید خاطر نشان کرد: اولین برخورد دانشجویان با اساتید عزیزمان بوده و این به فال نیک است که حتماً در تحصیل علم، دانش و فرهنگ کوشا خواهند بود و افتخارات زرینی برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود به بار خواهند آورد. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت و افتخار را برای ایشان تبریک و تهنیت عرض می نماید.