ثبت نام سال تحصیلی 96-97

توسط حسین زین‌العابدین‌پور

ثبت نام رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته نیمسال اول 97-96 آغاز شد

کلیه متقاضیان ثبت نام دررشته های بدون آزمون مقاطع کاردانی وکارشناسی پیوسته  دانشگاه آزاد اسلامی می توانند ازساعت 16 روز چهار شنبه 11 مرداد ماه  با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی  www.azmoon.org    ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی های کامل در مورد رشته مورد نظر، در صورت تمایل و داشتن شرایط لازم بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت نام در یک رشته / محل مورد نظر خود اقدام نمایند.
داوطلبانی که اقدام به ثبت نام در سامانه این مرکز نموده اند می بایست با تهیه یک نسخه چاپی از  ثبت نام خود از روز شنبه 28 مرداد ماه به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه نمایند. لازم به ذکر است زمان شروع به تحصیل این دسته از متقاضیان نیمسال اول 97-96 می باشد.
داوطلبان می بایست قبل از ثبت نام در مورد رشته و یا واحد دانشگاهی مورد علاقه خود دقت لازم را به عمل آورند ، زیرا امکان ویرایش اطلاعات پس از ثبت نام قطعی وجود ندارد . داوطلبان در صورت تمایل می توانند با تهیه مجدد کارت اعتباری نسبت به ثبت نام در رشته و یا محل جدید اقدام نمایند.

رشته های دایر در دانشگاه و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام(لطفا کلیک کنید)