صعود تیم فوتسال مس سونگون با درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا صورت گرفت؛

مس سونگون

تیم فوتسال مس سونگون با درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود به دیدار نهایی رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا صعود کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سردرود، تیم فوتسال مس سونگون در رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا با درخشش دانشجویان واحد سردرود صعود کرد و با غلبه بر نفت الوسط عراق به فینال رقابت‌های قهرمانی باشگاه‌های آسیا راه یافت.

دیدار نخست مرحله نیمه‌نهایی مسابقات فوتسال باشگاه‌های آسیا از ساعت ۱۲:۳۰ (جمعه ۱۹ مرداد - به وقت ایران) با تقابل مس سونگون ایران و نفت الوسط عراق آغاز شد که این بازی با پیروزی ۳ بر ۲ نماینده کشورمان همراه بود.

در این بازی نزدیک، علی‌اصغر حسن‌زاده (دو گل) و فرهاد فخیم دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود (یک گل) برای مس سونگون و هیثم سالم و قدرت بهادری برای نفت الوسط عراق گلزنی کردند تا با وجود گلزنی لژیونر فوتسال کشورمان، مس سونگون ورزقان به فینال رقابت‌ها راه یابد.

علی‌اصغر حسن‌زاده نیز بهترین بازیکن این دیدار انتخاب شد.

مسابقه فینال قهرمانی باشگاه‌های آسیا از ساعت ۱۵:۳۰ روز یکشنبه و دیدار رده‌بندی از ساعت ۱۲:۳۰ همان روز برگزار خواهد شد.

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض می نماید.