صعود دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود به قله 5610 متری دماوند

همزمان با فرارسیدن دهه کرامت و ایام میلاد حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع)، امیررضا علیزاده درخشی دانشجوی واحد سردرود به قله 5610 متری دماوند(بام ایران) صعود کرد.
حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با تبریک این موفقیت، به اهميت تبيين مؤلفه هاى سبك زندگى اسلامى اشاره و خاطر نشان نمودند: يكى از مهمترین مؤلفه های سبک زندگی اسلامی، چگونگى تفريحات در سبك و روش زندگى است و از جمله تفريحات، پرداختن به ورزش مى باشد. امروزه ورزش در زندگى معاصر از اهميت خاصى برخوردار شده است و ما شاهد گسترش پديده ورزش هستيم. در كنار اين همه گسترش، همواره شاهد بروز افعالى ضداخلاقى در ورزش بوده ايم كه باعث نگرانى مردم عزيزمان شده است. علت اين امر جدا شدن اخلاق از ورزش است.
ایشان در پایان جوانان و دانشجویان ورزشکار را به اخلاق حسنه سفارش و موفقیت و سربلندی را برای تمامی جوانان مسئلت نمودند.