راهیابی قدرتمندانه تیم کارکنان واحد سردرود به مرحله نهایی مسابقات فوتسال واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی

به گزارش اداره روابط عمومی و اطلاع رسانی واحد سردرود در مسابقات فوتسال واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی که اسفندماه در واحد تبریز برگزار می شود، تیم واحد سردرود توانست قدرتمندانه   در مرحله نیمه نهایی با اقتدار در مرحله پنالتی تیم واحد ایلخچی را با نتیجه 3 بر 2 شکست داده و تیم واحد بناب را حذف کند و در نهایت به مرحله فینال این مسابقات راه یابد. فینال این مسابقات شنبه 19 اسفندماه با تیم واحد اهر برگزار خواهد شد.

تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در بهمن ماه سالجاری نیز توانسته بود در مسابقات درون دانشگاهی واحد تبریز، عنوان قهرمانی را از آن خود کند. مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به همکاران و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک عرض می کند.