معارفه معاون جدید دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی در مراسم معارفه معاون جدید واحد سردرود بیان کردند: همدلی و نشاط بین کارکنان مهمترین عامل پیشرفت و تداوم دانشگاه می باشد.

در این مراسم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود، حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی با بیان اینکه همدلی و نشاط بین کارکنان مهمترین عامل پیشرفت و تداوم دانشگاه می باشد، خاطر نشان کردند: رعایت نظم و انضباط اداری ، ضرورت همدلی ، همراهی و تعامل سازنده بین مجموعه ، رفتار سازمانی صحیح ، تکریم دانشجویان و ارباب رجوع ، توجه به مسائل رفاهی کارکنان و هیات علمی از جمله خط مشی های مهمی هستند که مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود را به سمت پیشرفت و تعالی سوق خواهد داد.
ایشان در ادامه از زحمات و خدمات ارزنده معاون اداری و مالی سابق این دانشگاه آقای مهندس مهدی اله ویردی زاده و آقای مهندس مجید صمدزمینی معاون آموزشی و دانشجویی سابق تقدیر نموده و آقای مهندس محمدباقر بدیعی را بعنوان سرپرست معاون مرکز آموزشی سردرود منصوب نمودند.
حاج آقا صفوی در پایان افزودند: کارکنان محترم با ایجاد تعامل سازنده و پویا با معاون جدید، برای تحقق آرمان های دانشگاه آزاد اسلامی سردرود و تبدیل قابلیت ها به توانمندی ها از تمامی پتانسیل های دانشگاه برای فراهم ساختن محیط دارای امنیت و آرامش تلاش خواهند نمود.