مراسم گرامیداشت هفته معلم واحد سردرود

این مراسم در بیت امام جمعه محترم تبریز، حضرت آیت الله مجتهد شبستری با حضور نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در هیأت امنای استان آذربایجانشرقی و رئیس فراکسیون دانشگاهیان مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر منادی، دبیر محترم ستاد هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان جناب آقای دکتر دانشیان و دیگر مسئولین و اساتید دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ابتداء حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با عرض خیر مقدم، به ارائه گزارش در خصوص فعالیت های علمی، فرهنگی، پژوهشی و ورزشی واحد سردرود پرداختند.
در ادامه این مراسم جناب آقای دکتر منادی در خصوص اجرای تمهیدات گسترده، برای ایجاد انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره نمودند و افزودند: مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد در آینده ای نه چندان دور جهت تکریم فرهنگ غنی اسلام از چهره های شاخص و برتر استان بعنوان چهره های ماندگار فرهنگی و اسلامی طی مراسمی تجلیل نماید.
در ادامه این مراسم حضرت آیت الله مجتهد شبستری امام جمعه محترم تبریز و نماینده ولی فقیه در استان آذربایجانشرقی با اشاره با تأثیر تفکیک جنسیتی در خصوص کاهش چشم گیر فساد اخلاقی از حاج آقا صفوی در خصوص تلاش برای تفکیک جنسیتی در واحد سردرود تقدیر نموده و به لزوم گسترش و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب خاطر نشان کردند:
کلمه "اسلامی" در عنوان دانشگاه آزاد اسلامی باید به معنای اصلی در تمامی فعالیت های دانشگاه تعمیق و آشکار شود. مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی بخصوص اساتید محترم دانشگاه اعم از هیأت علمی و حق التدریس مسئولیت خطیری در انتقال و ایجاد فرهنگ ناب اسلامی در بین دانشجویان عزیز دارند. در پایان این مراسم از اساتید برتر تجلیل و هدایایی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود به این عزیزان اهداء گردید.

لطفا برای دیدن تصاویر مراسم کلیک کنید