مراسم گرامیداشت دانشجوی شهید مدافع حرم، پاسدار شهید صادق عدالت اکبری

در این مراسم که با حضور پرشور دانشگاهیان، مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان، مسئولین ادارات و نهادها و خانواده های معظم شهداء و خانواده دانشجوی شهید مدافع حرم، پاسدار شهید صادق عدالت اکبری برگزار گردید، حجت الاسلام ایمانی به اهداف مقدس و متعالی شهدای مدافع حرم اشاره و در این خصوص خاطر نشان کردند: آنانکه از قید جان رستند و جهت اعتلای مبانی انقلاب اسلامی و آرمان های مقدس امام راحل جان خود را در کف نهادند، اجر و منزلتشان دوچندان خواهد بود.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری با بیان اینکه اگر مدافعان حرم در سوریه و عراق مقابل تکفیری ها داعش مقاومت نمی کردند باید امروز در همدان و کرمانشاه با دشمنان می جنگیدیم اظهار کرد: عزت و سربلندی ایران اسلامی مرهون مجاهدت های همین رزمندگان اسلام است . وی اظهار کرد: امروز دشمن با تمام قوا قصد نابودی و ریشه کن کردن اسلام را دارد و جوانان انقلابی با تمام قوا در برابر آنها ایستاده اند و با تأسی به بانوی صبر و استقامت از حریم ولایت دفاع می کنند.

وی با بیان اینکه استکبار با ایجاد گروه های تروریستی با عنوان داعش تیشه به ریشه اسلام می زند ادامه داد: اگر شهدای مدافع حرم در عراق و سوریه به دفاع از دین خدا نمی پرداختند، امروز شاهد جنگ در تمامی بلاد اسلامی بودیم.

حجت الاسلام ایمانی ابراز کرد: امروز دشمنان علاوه بر توطئه هایی از این دست با علم به اینکه ما در جنگ سیاسی و نظامی شکست ناپذیریم لذا چندین سال است که جنگ فرهنگی و اقتصادی براه انداخته اند. اقتصاد مقاومتی و عمل به آن به عنوان تبیین کننده راه سعادت و خنثی کننده توطئه دشمنان بصورت عملی به آن پرداخته شود.

ایشان از زحمات خانوده های این عزیزان که تربیت علوی را سرلوحه خود قرار داده اند تجلیل نمودند. در ادامه این مراسم دانشجویان با قرآئت قرآن کریم و مدیحه سرایی فضای معنوی به مراسم بخشیدند.