مراسم بزرگداشت نهم دی ماه، سالروز بصیرت ملی و تجدید میثاق با مقام عظمای ولایت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود، همزمان با فرارسیدن نهم دی ماه روز ملی بصیرت و تجدید میثاق با ولایت، دکتر جوانپور رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی در مراسم بزرگداشت این حماسه که با همت دانشگاه آزاد اسلامی سردرود و اتحادیه انجمن های اسلامی مساجد ناحیه سردرود در مسجد حضرت امام خمینی(ره) برگزار گردید با اشاره به اهمیت و جایگاه این حماسه در میان مردم فرمودند: در این زمان حساس ما بیشتر از این به بصیرت ملی و دینی نیازمند بوده و دشمن قسم خورده ایران اسلامی با ترفندهای گوناگون در فکر تؤطئه و تفرقه است.

در ادامه ایشان با اشاره به رشادت های ملت ایران در طول چهل سال گذشته خاطر نشان کردند:

جواب دندان شکن ملت ایران در نهم دی ماه به یاوه گویان و تؤطئه گران کوبنده بود. شبیه این فتنه در 23 تیرماه سال 1378 رخ داد که مردم ولایتمدار ایران به نحو احسن جوابشان را دادند.

دکتر جوانپور با بیان فرمایش حضرت امام (ره) که فرمودند: هسته های مقاومت باید در سراسر جهان شکل گیرد، در حال حاضر بیان رهبر فقید و فرزانه در حال شکل گیری در کشورهای منطقه نظیر یمن، بحرین، سوریه، عراق و... می باشد.

علاوه برآن سفارش مقام معظم رهبری در خصوص تلاش برای توانمندی داخلی در عرصه اقتصاد مقاومتی که عدّه ای بر این تأکید مهم رهبری اعتقاد نداشته و شروع به عنادورزی می کنند. البته بصیرت ایران اسلامی که دائمی و در همه عرصه ها هست، تنها به نهم دی ماه تکیه ندارد.

قبل از شروع این مراسم با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی تبریز و سردرود از خانواده محترم شهید حسین براتی دیدار و از غیورمردی ایشان یاد نمودند.