مراسم بزرگداشت میلاد با سعادت مولای متقیان، حضرت امام علی(ع) و روز معلم واحد سردرود

این مراسم بمناسبت میلاد با سعادت مولی الموحدین، حضرت امام علی(ع) و تقارن آن با سالروز بزرگداشت استاد علامه شهید مرتضی مطهری(ره) و روز معلم با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم ابتداء حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با تبریک حلول ماه مبارک رجب المرجب ماه رحمت و استغفار و فرارسیدن سالروز میلاد با سعادت مولای متقیان حضرت امیر مؤمنان علی(ع) در خصوص فضایل و مناقب حضرت امام علی(ع) تصریح نمودند: تاریخ بشریت كمتر شخصیتی را چون حضرت علی(ع) سراغ دارد كه دوست و دشمن دست به دست هم دهند تا فضایل برجسته و صفات عالی او را مخفی و مكتوم سازند و مع الوصف، نقل مكارم و ذكر مناقب او عالم را پر كند.
دشمن كینه و عداوت او را به دل گرفت و از روی بدخواهی در اخفای مقامات و مراتب بلند او كوشیده، و دوست كه از صمیم دل به او مهر می ورزید، از ترس آزار و اعدام، چاره ای نداشت جز آنكه لب فرو بندد، و به مودّت و محبت او تظاهر نكند و سخنی درباره وی بر زبان نیاورد. تلاشهای ناجوانمردانه خاندان اموی در محو آثار و فضایل خاندان علوی فراموش ناشدنی است.
حاج آقا صفوی در ادامه با اشاره به جایگاه رفیع و درخشان معلم در جامعه از زحمات و تلاش های اساتید این دانشگاه تقدیر و حضرت امام علی(ع) را بعنوان والاترین معلم بشریت عنوان کردند و افزودند: شرافت و مرتبت معلم زمانی اهمیت دارد که بتواند شأن خداوند، پیامبران و ائمه معصومین(ع) را در وجود خویش محقق سازد و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت، یعنی"عبادت" را برقرار سازد.
در این تعریف علامه شهید مرتضی مطهری(ره) یکی از آن معلمان راستین است که اولاً با نگاه ترکیبی به همه معارف بشری نظر می کند و ثانیاً تمامی تلاش های علمی و عملی را مقدمه ای برای عبادت می داند و در این راه به مرحله سوم یعنی"دینداری" راه می یابد و با شهادت، عبادت علمی و عملی خود را به تکامل می رساند. این مراسم با مولودی خوانی و مدیحه سرایی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود مزین شد و عطر و بوی معنوی به خود بخشید. در پایان این مراسم نیز از اساتید و دانشجویان برتر بیستمین دوره مسابقات سراسری قرآن وعترت تقدیر و هدایایی از سوی دانشگاه به این عزیزان اهداء شد.