کسب عنوان نایب قهرمانی واحد سردرود در مسابقات فوتسال کارکنان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی

این مسابقات با حضور 12 تیم از واحدهای دانشگاهی استان آذربایجانشرقی در واحد تبریز برگزار گردید. در نهایت تیم واحد اهر مقام اول، تیم واحد سردرود مقام دوم و تیم واحد تبریز مقام سوم را ازآن خود کردند. تیم واحد سردرود با اقتدار توانست طی این بازی ها، تیم های کلیبر، بناب، ایلخچی را حذف و به دیدار فینال راه یابد. در دیدار نهایی مقابل اهر توانست با نتیجه 4 بر 1 جلو بیافتد، اما بر اثر اشتباهات فردی نهایتاً با نتیجه 5 بر 4 نتیجه را به تیم مقابل واگذار نمود و عنوان نایب قهرمانی این مسابقات را از آن خود نمود. ضمناً از سوی کمیته اجرایی مسابقات تیم واحد ایلخچی نیز بعنوان تیم نمونه اخلاق انتخاب شد. بازیکنان واحد سردرود به سرپرستی آقای محمد فتح اله زاده و بازیکنان به ترتیب محمد ابراهیم نژاد، محمدباقر بدیعی، محمدرضا براتی، کامران پورقاسمی، هامون تاری وردیان، مجید جنگی، مهدی رستم زاده، محمدرضا زمانی، سیدعلی غنی زاده، محمد فتح اله زاده، یوسف فخری هروی، اکبر معین لشکاجانی، فرامرز یزدانی بودند. در پایان این دیدارها جناب آقای دکتر جوانپور رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی و معاونان محترم با حضور در سالن جهت تجلیل و اهدای جوایز و احکام قهرمانی این مسابقات در سالن حضور یافتند.