کسب مقام سوم مسابقات کشتی دانشجویان دانشگاه های آزاد اسلامی کشور توسط دانشجوی واحد سردرود

این مسابقات در چارچوب مسابقات قهرمانی کشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال تحصیلی 97-96 با هماهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی، رشته های اجتماعی و انفرادی در بخش خواهران و برادران را در دسته یک و دو پس از وقفه ای دو ساله برگزار شد.

این مرحله اول در واحدها و مرحله دوم در استان ها برگزار شد و برگزیده ها درنهایت در مسابقات قهرمانی کشور با حضور 31 تیم متشکل از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در هر یک از رشته ها به رقابت پرداختند.

سجاد وحیدزمان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود توانست با پشت سرگذاشتن رقبای پرقدرت خود مقام سوم رشته کشتی را از آن خود کند.

مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نماید.