افتخاری دیگر برای واحد سردرود؛ کسب دو مدال نقره توسط ووشو کاران دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

در این جلسه که با همت دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید؛ دکتر عباس خوش خبر روان شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین دغدغه جوانان ما در عصر حاضر "ازدواج" می باشد افزود: اگر امروز صداقت در حضیض ذلت و نفاق در اوج عزت است و اگر انسان خود نیز به یک ماشین بیروح تبدیل شده است، بدین جهت است که هویت انسان از یاد رفته است و این هویت باز نمیگردد مگر این که هر کس تعریف صحیحی از خود داشته باشد و زندگی را بشناسد و بالاتر از آن اینکه مهارت زندگی کردن را بداند.

در ادامه این نشست دکتر خوش خبر خاطر نشان کرد:

بشر امروزی بیش از هر زمان دیگری می بایست احساس آرامش و امنیت داشته باشد و کم ترین مشکلات جسمی و روانی را تجربه کند اما با لحظه ای اندیشیدن در می یابیم انسان بیش از هر زمان تحت فشار های عصبی و ناآرام تر است . امروزه علیرغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی بسیاری از افراددر رویارویی با مشکلات زندگی، فاقد توانایی های لازم و اساسی است که این امر آنان را در مواجهه با مشکلات زندگی آسیب پذیرتر می کند.

در پایان جلسه دکتر خوش خبر به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.

در ادامه این نشست دکتر خوش خبر خاطر نشان کرد:

در پایان جلسه دکتر خوش خبر به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود، ‏ این مسابقات با حضور 8 تیم دانشگاهی و حدود 42 نفر ورزشکار در واحد مرند برگزار گردید. ‏ ‏ تیم واحد که متشکل از 4 نفر بودند، روز گذشته با حضور در مسابقاتی که در واحد مرند برگزار میشد، توانستند 2 مدال نقره در ‏اوزان منهای 70 و 80 را کسب نمایند. ‏ نفرات تیم واحد سردرود عبارت بودند از آقایان سعید نجفی، هادی عبدالعظیم باغمیشه، میر حسین موسوی و محمد حسن رفعتی که هادی عبدالعظیم و سعید نجفی توانستند به فینال راه  یافته و مدال نقره اوزان خود را به دست آورند. دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نماییم.