آیین تکریم سرپرست سابق و معارفه رییس جدید دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

همزمان با فرارسیدن ایام ماه رجب المرجب از زحمات ارزشمند آقای دکتر رحیم وکیل زاده سرپرست سابق تکریم و جناب آقای دکتر حبیب اقدم شهریار طی حکمی از سوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی بعنوان سرپرست مرکز آموزشی سردرود منصوب گردید.

در این جلسه دکتر انگجی رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با اشاره به پتانسیل فرهنگ و هنر در شهر سردرود تأسیس دانشکده هنر در این دانشگاه را امری ضروری دانسته افزودند: سردرود در سال های متمادی در عرصه فرهنگ و هنر چهره بارزی داشته و بعنوان پایتخت تابلو فرش جهان نیز معرفی شده است. در سال پیش رو مسئولین دانشگاه می توانند با تکیه به این مهم، پیشرفت های قابل توجهی در امر هنر اسلامی به بار آورند.

دکتر انگجی در ادامه تشریح کرد: مهمترین دغدغه مسئولین دانشگاه باید در اولین مرحله اشاعه فرهنگ غنی اسلامی در بین اساتید و دانشجویان مجموعه باشد.

سرمایه اصلی هر نظام، افرادی با نبوغ خوب و تحصیلات عالیه است و قطعاً سرمایه هایی مانند منابع طبیعی تا چند دهه آینده به اتمام می رسد. به همین خاطر باید بر روی کشف استعدادها و به کارگیری آنها در امور مختلف جامعه از هم اینک سرمایه گذاری کنیم.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با اشاره به چهره شاخص علمی و پژوهشی رییس جدید خواستار آن شد تا مثل واحدهای همجوار که در رشته های علمی نظیر ربوکاپ، دانش بنیان و ... فعالیت های جدی خود را با شناسایی دانشجویان مستعد و خلاق آغاز نمایند.

در ادامه این نشست آقای دکتر اقدم شهریار رییس جدید مرکز آموزشی سردرود، از حضور عزیزان و میهمانان تقدیر و خواهان حمایت مسئولین شهری و استانی در خصوص احداث مجتمع آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی سردرود شد.