آیین نهال کاری گرامیداشت شهدای گرانقدر سردرود

به مناسبت فرارسیدن سال جدید آیین نهال کاری گرامیداشت 63 شهید گلگون کفن شهر سردرود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود با حضور مسئولین شهری، خانواده های معظم شهداء و مسئولین دانشگاه در محل احداث مجتمع آموزشی برگزار گردید. در این مراسم حضرت حجت الاسلام حاج آقا صفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با بیان اینکه شهداء مظهر غیرت و دینداری برای ملت عزیزمان هستند خاطر نشان کردند: نهال نوپای انقلاب اسلامی که با دست مبارک امام راحل کاشته و با شهامت، خونفشانی و امام شناسی شهداء گرانقدرمان به بار نشست و تا امروز نیز جامعه اسلامی ایران به یمن شمیم ملکوتی شهداء هر روز به پیشرفت و توسعه خود ادامه داده و این انقلاب در تمامی عرصه های جهانی بعنوان یک انقلاب بارز و نمونه مردمی شناخته شده است.

ایشان در ادامه افزودند: دانشجویان که طلایه داران عرصه علم و ایمان هستند، باید با ادامه آرمان های والای امام امت و شهدای گرانقدر، باعث تولید علم و توسعه اقتصاد میهن عزیزمان را در آینده باشند.

در ادامه این مراسم مسئولین دانشگاه به همراه خانواده های معظم شهداء بنام هر شهید یک نهال کاشتند.