آیین بدرقه زائرین پیاده اربعین حسینی دانشجویان

این مراسم با همت دفتر بسیج دانشجویی واحد سردرود با حضور خانواده های معظم شهدای مدافع حرم و عزیزان دانشجو، با سخنرانی و خیر مقدم دکتر اقدم شهریار رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود برگزار گردید. در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین چاوشی نماینده محترم ولی فقیه در بسیج دانشجویی شهرستان تبریز، با اشاره به مقام والای اهلبیت و امید شفاعت همه دوستداران ایشان در روز قیامت خاطر نشان کرد: بنا به فرموده مقام عظمای ولایت این پیاده روی اربعین ضامن بقاء و دوام نهضت و انقلاب می باشد. ایشان افزودند: در چندین سال اخیر که با سقوط رژیم غاصب صدام مردم عاشق توانسته اند برای چندین بار به زیارت ائمه مظلومشان روند، تؤطئه دشمنان اسلام و انقلاب به حمایت غیبی حضرت ولیعصر(عج) خنثی و مکر ایشان نابود گشته است. ایشان فرقه سلفی داعش را مصداق بارز یزید و شمر آن زمان دانسته و ظلم آنان را عین ظلم و نسل کشی فرقه ضالین داعشی خواندند. در انتهای جلسه صوت حزین مداح اهلبیت عصمت و طهارت آقای توپ ریز به جمع عاشقان ولایت شوروحال خاصی بخشید.