جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور دانشگاهیان واحد سردرود

مراسم جشن نیمه شعبان واحد سردرود طبق سنوات گذشته با حضور مسئولین، اساتید، کارکنان و جمع پرشور دانشجویان و دوستداران اهلبیت عصمت و طهارت(ع) در حسینییه حاج آقا صفوی، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرودبرگزار گردید. این مراسم ابتداء با قرائت دلنشین زیارت پرفیض آل یاسین آغاز گردید و سپس دانشجویان مداح با مدیحه سرایی و شعرخوانی در رثای حضرت صاحب الزمان(عج) معنویت روح افزایی به این مراسم بخشیدند.
در ادامه این جشن پرشکوه حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی، رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با اشاره به حدیثی از اهلبیت در خصوص معرفت و امام شناسی خاطر نشان کردند: هر فردي، در قبال امام خويش وظايفي دارد و لازمه عمل به وظيفه، شناخت امام و وظايف در قبال اوست. اين وظيفه داراي دو بعد است: يک بعد مربوط به دوران غيبت و انتظار است که نيل به ثوابت هاي وعده داده شده براي منتظر، در گروه فهم و درک و عمل به اين وظايف است و بعد ديگر از جهت زمينه سازي براي ظهور امام عصر «عج» و به دست آوردن نزديکترين جايگاه از لحاظ معرفتي و قرب به امام خوبي هاست.
حاج آقا صفوی در ادامه تصریح کردند: جداي از ابعاد اعتقادي مهدويت، شناخت و معرفت امام، در ابعاد متفاوت فردي و اجتماعي داراي بهترين ثمرات است. آگاهي بر اينکه اعمال فرد در محضر امام است، او اعمال انسان را مي بيند و اعمال بر او عرضه مي شود، واقعا انسان ساز است. آري، منتظر مصلح، خود مي کوشد صالح باشد.
از سوي ديگر، نااميدي، دردي که بشريت به آن مبتلاست، براي منتظر معنا ندارد و از بالاترين ثمرات اعتقاد به مهدويت، اميدبخشي است.
در پایان این مراسم به قید قرعه به اسامی حضرت مهدی(عج) و حاضرین هدایایی از طرف دانشگاه آزاد اسلامی سردرود اهداء گردید.