جلسه مشاوره مهارت های زندگی با حضور مشاور خانواده خانم دکتر فخیمی

در این جلسه که با هماهنگی دفتر امور فرهنگی و روابط عمومی دانشگاه برگزار گردید، سرکارخانم دکتر فخیمی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی شبستر دارای دکترای تخصصی مشاوره خانواده با حضور اکثر دانشجویان برگزار گردید. در این نشست خانم دکتر فخیمی با اشاره به مشکلات پیش روی جوانان در ازدواج و تشکیل خانواده در جامعه کنونی افزودند: شخصیت افراد دارای 5 نوع می باشد که شما دانشجویان جزو یکی از این دسته های هستید. وقتی صحبت از خوشبخت شدن می شود، بسیاری از مردم تصور می کنند که برای رسیدن به این هدف، فقط به سطح زندگی بالا نیاز دارند. آنها سطح زندگی را با کیفیت زندگی اشتباه می کنند. واقعیت این است که سطح زندگی با سطح خوشبختی رابطه اندکی دارد. تحقیقات بسیاری وجود دارد که نیاز به رابطه مهرآمیز میان همسران را ثابت کرده اند.
اثرات جدایی پیش هنگام در کودکانی که به عللی به مرکز نگهداری از کودکان سپرده شده اند، یک مثال مشهور در روانشناسی و حاکی از تأثیر شگفت آور یک رابطه مهرآمیز بین کودک و مربی یا مادر یا پرستار دائم اوست.
خانم دکتر فخیمی در ادامه خاطر نشان کردند: به شریک زندگی خود توجه کنید. نفس عمل توجه و مراقبت از یک موجود زنده است که به سلامتی شما کمک می کند

و نیازهای عاطفی شما را از جهت نیاز به مراقبت ارضاء می کند و این فقدان احساس علاقه تنها برای کودکان زیان بخش نیست بلکه بزرگسالان را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. بنابراین لازم است تا در رابطه همسران برخی فعالیت های توأم با علاقه را به عنوان بخشی از رفتارهای مراقبتی خود به حساب آورید.

در پایان این نشست خانم دکتر فخیمی به سؤالات مطرح شده دانشجویان در خصوص اشتغال، ازدواج و دیگر مطالب پاسخ دادند.