جلسه مشاوره مهارت های لازم برای زندگی در آغاز هزاره سوّم با حضور استاد دکتر خوش خبر عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی

در این جلسه که با همت دفتر معاونت دانشجویی و فرهنگی در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید؛ دکتر عباس خوش خبر روان شناس و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین دغدغه جوانان ما در عصر حاضر "ازدواج" می باشد افزود: اگر امروز صداقت در حضیض ذلت و نفاق در اوج عزت است و اگر انسان خود نیز به یک ماشین بیروح تبدیل شده است، بدین جهت است که هویت انسان از یاد رفته است و این هویت باز نمیگردد مگر این که هر کس تعریف صحیحی از خود داشته باشد و زندگی را بشناسد و بالاتر از آن اینکه مهارت زندگی کردن را بداند.

در ادامه این نشست دکتر خوش خبر خاطر نشان کرد:

بشر امروزی بیش از هر زمان دیگری می بایست احساس آرامش و امنیت داشته باشد و کم ترین مشکلات جسمی و روانی را تجربه کند اما با لحظه ای اندیشیدن در می یابیم انسان بیش از هر زمان تحت فشار های عصبی و ناآرام تر است . امروزه علیرغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه های زندگی بسیاری از افراددر رویارویی با مشکلات زندگی، فاقد توانایی های لازم و اساسی است که این امر آنان را در مواجهه با مشکلات زندگی آسیب پذیرتر می کند.

در پایان جلسه دکتر خوش خبر به سؤالات دانشجویان پاسخ داد.