درخشش تیم کیک بوکس ایران با درخشش دانشجوی واحد سردرود

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی ،  تیم منتخب کیک بوکس اعزامی به مسابقات حرفه ای ترکیه با کسب برد های شیرین در این مسابقات نام ایران را در میان کشور های مختلف از جمله روسیه ، آلمان ، گرجستان ، صربستان ، ترکیه ، مراکش و لوکزامبورگ سرافراز کردند.

در این مسابقات که از ساعت ۲۳٫۳۰ روز جمعه از کانال Beyaz Tv ترکیه پخش زنده میشد ، هادی عبدالعظیم مبارز تبریزی تیم ایران و دانشجوی رشته تربیت بدنی واحد سردرود در برابر حریف ترکیه ای خود قرار گرفت و با یک بازی محکم و حساب شده حریف خود را در راند اول ناک داون کرد و دومین برد را برای ایران به دست آورد ،  لازم به ذکر است هادی عبدالعظیم در این مسابقاه با آهنگ دوباره ایران از حجت اشرف زاده وارد رینگ شد. تیم اعزامی ایران به این مسابقات با برتری در ۶ بازی از ۸ بازی در این مسابقات نتایج خیلی خوبی کسب کردند .

هدایت تیم اعزامی به این مسابقات بر عهده محسن صفری قهرمان جهان و آسیا بود که به خوبی ورزشکاران تیم ایران را از کنار رینگ رهبری میکرد..

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی تبریک و تهنیت عرض می نماید.