برگزاری اردوی چهل روزه "طرح ولایت در مشهد"

توسط حسین زین‌العابدین‌پور

این طرح، یک دوره آموزشی فرهنگی 40 روزه برای دانشجویان سراسر کشور است که در تابستان در مشهد برگزار می شود.
در دوره 40 روزه طرح ولایت، محتوای آموزشی غنی بر اساس سال ها پژوهش عمیق و گسترده، زیر نظر علمای بزرگ شیعه در 6 کتاب تدریس می شود.
محتوای این دوره، 6 کتاب به نام های، معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، و فلسفه سیاست است.

توضیحات:

• ضرورت دوره:

به‌ نظر من‌ این‌ طرح‌ (طرح ولایت) بایستی‌ فراگیر بشود. این‌جور طرح ها آن‌قدر مفید و خوب‌ و سازنده‌ است‌ که‌ هرچه‌ درباره‌ی‌ آن‌ سرمایه‌گذاری‌ بشود، به‌ نظر من‌ زیاد نیست‌. کسانی‌ که‌ دست‌اندرکار مسایل‌ فرهنگی‌ هستند، مغتنم‌ بشمارند، قدر بدانند و از آن‌ استقبال‌ بکنند. (مقام معظم رهبری در جمع دانش آموختگان طرح ولایت)

• محتوای دوره:

در دوره 40 روزه طرح ولایت، محتوای آموزشی غنی بر اساس سال ها پژوهش های عمیق و گسترده در 6 کتاب تدریس می شود، که جواب گوی نیاز های فکری و عقیدتی جوان امروز است.

موضوعات 6 کتاب شامل معرفت شناسی، خداشناسی، انسان شناسی، فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست می باشد.

• زمان و مکان دوره:

زمان برگزاری دوره در بازه زمانی20 تیر لغایت 15 شهریور به مدت 40 روز در مشهد مقدس می باشد. زمان دقیق متعاقباً اعلام می گردد.

• ثبت نام دوره:

الف) ثبت نام مقدماتی برای کلیه دانشجویان(واحدهای دانشگاه و سما)، آزاد می باشد. پس از پایان مهلت نام نویسی(5 خردادماه 97)، گزینش(امتحان کتبی و..) و مصاحبه صورت خواهد گرفت و دانشجویان منتخب، در دوره پذیرش خواهند شد.

ب) ثبت نام از دانشجویان متقاضی، به دو صورت حضوری(مراجعه به دفاتر معاونت فرهنگی واحدها) و اینترنتی (از طریق درگاه sso.iau.ir  و استفاده از منوی ثبت نام طرح ولایت) انجام خواهد شد. دانشجویان باید از هر دو شیوه استفاده نمایند.

ج) اولویت با دانشجویان حاضر در دوره شمیم معرفت و ورودی های 95 و 96 دانشگاه می باشد. البته ثبت نام اولیه، برای تمامی دانشجویان آزاد می باشد.

• قوانین دوره:

الف) دوره به صورت شبانه روزي (اسکان 40 روزه) و حضور در تمامي كلاس های درس (کلاس های صبح و عصر) الزامي مي باشد.

ب) به منظور ارزيابي و رتبه بندي و سنجش درك مفاهيم دروس ارائه شده، در پايان دوره آزمون كتبي به عمل خواهد آمد.

ج) رعايت مقررات، نظم و انضباط دوره توسط فراگيران الزامي مي باشد. و درصورت انصراف در حین دوره 40 روزه، تمامي هزينه هاي انجام شده، طبق مقررات می بایست پرداخت شود.

• مزایای دوره:

الف) تسلط مناسب بر مبانی اندیشه اسلامی.

ب) زیارت امام رئوف، علی بن موسی الرضا علیه السلام در کنار برنامه های تفریحی و اردویی طبق برنامه مشخص و زمان بندی شده به صورت گروهی.

ج) برای دانشجویان منتخب دوره، علاوه بر حمایت های فرهنگی و معنوی، دو تا سه عنوان از دروس عمومی(حداقل4 واحد) تطبیق واحد صورت خواهد گرفت و از برگزیدگان نیز مطابق با آیین نامه مسابقات قرآن و عترت کشوری، تقدیر به عمل خواهد آمد. گواهی نامه معتبر پايان دوره نیز، در صورت كسب نمره حد نصاب در كليه دروس صادر خواهد شد.

• هماهنگی دوره:

ضمناً برای هماهنگی بیشتر و پاسخگویی به سوالات احتمالی در این خصوص با شماره 47351425- 021 تماس حاصل نمایید.