اهداء خون کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود بمناسبت دهه کرامت

همزمان با فرارسیدن دهه کرامت و ایام میلاد حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع)، تعدادی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در این امر انسان دوستانه مشارکت کرده و با اهدای خون خود به صورت داوطلبانه زمینه بهره‌مندی نیازمندان را به این ماده حیاتی فراهم نمودند.
در ادامه این امر خداپسندانه و انسان دوستانه حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در این باره گفت: اهدای خون یکی از برنامه‌های فرهنگی این مجموعه بوده و ما به منظور ایجاد تقویت روحیه ایثار و از خودگذشتگی بین همکاران و نجات جان همنوعان، خون اهدا می‌کنیم.
وی یادآور شد: این حرکت ارزشمند علاوه بر کسب اجر اخروی و فیض معنوی ایثار، با هدف ترویج فرهنگ اهدای خون در جامعه و کمک به بیماران نیازمند به این ماده حیاتی انجام می شود.