انتخاب کارمند نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

توسط حسین زین‌العابدین‌پور

همزمان با فرارسیدن هفته وحدت کارمند نمونه دانشگاه آزاد اسلامی سردرود از سوی همکاران این واحد انتخاب و از ایشان تجلیل گردید. طبق نظرسنجی از کارکنان این واحد، محمدرضا براتی مسئول امور پشتیبانی عنوان کارمند نمونه انتخاب گردید.
حضرت حجت الاسلام و المسلیمن حاج آقا صفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با اشاره به لزوم تکریم ارباب رجوع از سوی کارکنان دانشگاه خاطر نشان فرمودند: مهمترین معیار و ملاک های انتخاب کارمند نمونه احترام و تکریم مراجعان، حفظ ارزشهای دینی، وجدان کاری، انضباط اداری و اجتماعی ، مهارت، تخصص و حسن شهرت می باشد که بحول قوه الهی تمامی کارکنان این واحد این اصول را رعایت نموده و جهت تعالی اهداف دانشگاه آزاد اسلامی از هیچ تلاش و همتی دریغ نمی کنند.

ایشان در ادامه افزودند: خدمت در مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در هر مرتبه و جایگاهی، خدمت به خرد و آگاهی است و بی‌گمان اجر و پاداشی فراتر از تصور در پی خواهد داشت.