دیدار با دانشجویان در سالروز گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو

همزمان با فرارسیدن 16 آذر و سالروز گرامیداشت شهدای روز دانشجو، هیئت رییسه محترم دانشگاه با حضور در کلاس های آموزشی، این روز را به اساتید و دانشجویان تبریک گفتند. در این دیدار حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود، با بیان اینکه دانشجو نبض تپنده دانشگاه است خاطر نشان کردند: آنچه روز دانشجو را در تقويم مناسبت‌هاى انقلاب اسلامى به فراموشى نسپرده، ريشه‌هاى عميق اين نام‌گذارى می باشد. دانشجو به عنوان قشر باسواد و فرهنگى جامعه، افزون بر شخصيت اجتماعى خود، الگوى رفتار و تفكر ديگران است. برخى در اين عرصه چنان چشم‌گير بوده‌اند كه حتى پس از پيمودن مدارج و موقعيت‌هاى عالى مختلف، همچنان دوره دانشجويى آنان الگوبردار بوده است.

ایشان در ادامه افزودند: دانشجو در همه حال طالب علم و تزکیه بوده و هیچ گاه از این مسیر خسته نخواهد شد، مادامی که عمر او تمام و به دعوت الهی لبیک بگوید.