دیدار مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود با تنی چند از آزادگان دفاع مقدس

همزمان با فرارسیدن سالروز ورود آزادگان غیور به میهن عزیزمان و به پاس صبر و فداکاری و ایثار رزمندگان آزاده، مسئولین و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود، تنی چند از آنان را مورد تکریم و تجلیل قراردادند وی افزود: ایثارگران ایران عزیز از جمله جانبازان و آزادگان در جنگ عقیده و جهاد انقلابی - اسلامی شرکت کردند و انتظار هیچ پاداش مادی را نداشتند و تنها با خدا معامله کردند.
حاج آقا صفوی در ادامه تصریح کردند: آزادگان سالهای سخت اسارت را برای اعتلای کشور و رضایت پروردگار تحمل کرده و در زمان اسارت، دین خود را به انقلاب اسلامی و آرمان های امام راحل اداء کردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود تأکید نمودند: آزادگان و خانواده آنان گنجینه های ارزشمندی برای استمرار و انتقال فرهنگ دفاع مقدس هستند.
در پایان این دیدار با اهدای لوح تقدیر، صبر و استقامت این آزادگان بزرگوار مورد تجلیل و تکریم قرار گرفت.