کسب عنوان قهرمانی تیم واحد سردرود در اولین جشنواره ورزشی کنگره شهدای دانشجوی استان آذربایجانشرقی

این مسابقات که با میزبانی بسیج دانشجویی شهرستان تبریز و دانشگاه علوم پزشکی و با حضور تیم های فوتسال دانشجویی دانشگاه های استان برگزار گردید، تیم فوتسال واحد سردرود با غلبه بر تیم های دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه فرهنگیان به مرحله فینال مسابقات راه یافت و در دیدار نهایی توانست در یک رقابت حساس و نفس گیر تیم فوتسال دانشجویی علوم پزشکی شهرستان تبریز را شکست و جام قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند.

حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی با اشاره به ملاک های برتری ورزشکاران در جامعه اسلامی خاطر نشان کردند: علاوه بر تقویت جسم و پیروزی در میدان های ورزشی، تقویت روحیه معنوی نیز از ویژگی های ورزشکار دارای اخلاق نیکو است.

وی با بیان اینکه قویترین انسان ها در نزد خداوند، افرادی هستند که در مبارزه با هوای نفس سربلند شوند اظهار کرد: هرگاه یک قهرمان ورزشی به چنین درجه متعالی برسد می تواند ادعا کند یک ورزشکار مردمی و پهلوان حقیقی است.

ایشان در پایان از زحمات سرپرست، مربی و بازیکنان تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی سردرود تقدیر و تشکر نمودند.