راهپیمایی یوم الله روز قدس با حضور دانشگاهیان واحد سردرود

همزمان با فرارسیدن یوم الله روز قدس، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی سردرود همصدا با امت شهید پرور و ولایتمدار تبریز و سردرود با شركت در راهپيمايي بر محوريت مسئله فلسطين به عنوان موضوع نخست جهان اسلام تاكيد كردند.
در همين راستا حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا صفوی رئیس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود قبل از آغاز راهپیمایی طی بیاناتی خاطر نشان نمودند: در چنين شرايطي واكنش به تضييع حقوق يك ملت ستمديده كه سالهاست مورد ظلم واقع مي شود در قالب شركت در راهپيمايي روز جهاني قدس يك حداقل ضروري و داراي اهميت زيادي است.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سردرود افزودند: روز قدس امسال و همزمانی آن با اوج گیری مذاکرات هسته‎ای ایران و ۱+۵ این مناسبت انقلابی را به یک مناسبت کاملا متفاوت با سال‎های دیگر مبدل کرده است که می توان رمز و راز آن را در کلام مهم رهبر معظم انقلاب جستجو کرد. در شرايطي كه استكبار و عوامل منطقه اي به دنبال ايجاد بحران ميان مسلمانان و راه اندازي جنگ مذهبي هستند و مي كوشند جلوه اي نادرست از اسلام نمايش دهند و مساله فلسطين را به فراموشي بسپارند ، برگزاري با شكوه روز قدس در راستاي خنثي نمودن دسيسه هاي آنان و معطوف داشتن اذهان دنيا به سمت فلسطين و جنايات آنهاست.