جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور پرشور دانشگاهیان واحد سردرود

این مراسم با حضور پرشور دانشگاهیان در شب نیمه شعبان در حسینیه رییس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود برگزار گردید.

حضرت آیت الله شیخ نجم الدین مروجی طبسی در این مراسم با اشاره به نمادهای بارز مهدویت در عصر حاضر و سنخیت اخلاق منتظر با امام عصر(عج) افزود: با توجه به اینکه مهمترین دغدغه امام در حکومت مهدوی احیاء و اقامه نماز است، باید ببینیم که اگر امام زمانی هستیم، چه برنامه ریزی برای رشد نماز داریم. ایشان در ادامه خاطر نشان کردند: اخلاق مهدوي با بازنگري ارزش‌هاي اخلاقي بر اساس هدف والاي زيستن با امام عصر عجل الله تعالي فرجه الشريف ، حركت به سوي اين هم زيستي را زمينه‌سازي مي‌كند. با بيان خاص در رابطه با شرايط كنوني، اخلاق مهدوي به نقد اخلاقي عصر غيبت و تبيين ارزش‌هاي اخلاقي‌اي مي‌پردازد كه زمينه‌سازي ظهور در گرو آراستگي به آن ارزش‌ها است.
آیت اله طبسی تصریح کردند: منظور از نقد اخلاقي، تبيين بدي‌ها و ارزش‌هاي منفي اخلاقي نيست؛ بلكه نقد ارزش‌هاي مثبت اخلاقي و تلقي‌هاي نادرست از آنهاست. در واقع، اخلاق مهدوي نظام ارزش‌هاي اخلاقي را به چالش مي‌كشد و تأخير در ظهور ولي عصر را در ساحت ارزش‌هاي اخلاقي علت‌شناسي مي‌كند و اين تئوري را ارائه مي‌دهد، كه با تغيير نگرش به دنيا و ارزش آن، نظام اخلاقي تحول يافته، مي‌تواند لحظة ظهور را پيش آورد و به روزگار غيبت پايان دهد.

در ادامه مراسم دانشجویان با مداحی دلنشین عطر و بوی معنوی به مجلس بخشیدند. در پایان نیز به اسامی مبارک حضرت مهدی(عج) جوایزی اهداء گردید.