اعطای نشان خادمی حضرت امام رضا (ع) به رییس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

با ورود کاروان خادمان حرم رضوی و پرچم سبز بارگاه امام رئوف، عطر رضوی در شهر ولایتمدار سردرود پیچید. خادمین رضوی در حالي شامگاه گذشته در میان استقبال بی‌نظیر مردم و مسئولان وارد سردرود شدند كه مسير منتهي به مسجد حضرت رسول الله(ص) محله پیوست اين شهر مملو از عاشقاني بود كه از ساعتها پيش بي صبرانه منتظر استقبال از پرچم حضرت علي بن موسي الرضا(ع) بودند.

بیرق متبرك امام رضا(ع) كه توسط خادمان مرقد مطهر آن حضرت حمل می شد، در میان استقبال باشكوه و گسترده عاشقان امام هشتم شیعیان در یك فضای كاملا روحانی و معنوی از میدان امام حسین(ع) تا حسینیه حاج آقا صفوی رییس دانشگاه آزاد اسلامی سردرود حمل شد.

در دیداری صمیمانه که با حضور خانوده های معظم شهداء در حسینیه حاج آقا صفوی برگزار گردید، خادمان حرم رضوی نشان افتخار خادمی حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) را به رییس محترم دانشگاه آزاد اسلامی سردرود حاج آقا صفوی، ابوی گرامی ایشان، شهردار و مسئول تشکل جوانان رضوی شهر سردرود اعطاء نمودند.

بعد از پایان این دیدار پرچم متبرک بارگاه حضرت ثامن الائمه(ع) جهت ورود به مراسم جشن بزرگ رضوی به سوی مسجد حضرت رسول الله(ص) شهر سردرود حمل گردید.