آشنایی با دانشگاه آزاد اسلامی سردرود

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در شهر سردرود که از نقطه نظر موقعیت جغرافیائی در استان آذربایجان شرقی و در جنوب غربی تبریز و نزدیکترین شهر به مرکز استان (کمتر از ۱۵ کیلومتر) و در دامنه‌های جنوب شرقی رشته کوه «سهند» واقع شده و جزو شهرهای شهرستان تبریز محسوب می‌گردد تأسیس گردیده است.

دانشگاه آزاد اسلامی سردرود در اسفند سال ۱۳۸۵ از سوی هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی تصویب و بعد از طی مراحل راه‌اندازی در سال ۱۳۸۷ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص مورد نیاز کشور دانشجو پذیرفت. این دانشگاه همانند بسیاری از دانشگاههای آزاد اسلامی جوان در حال رشد خوشبختانه در طول دوران کوتاه فعالیت خود توانسته است به صورت یک مؤسسه علمی پیشرو در عرصه علم، منطقه‌ای و کشوری جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل های ایرانی به واقعیت‌های امروزی همواره مورد تحسین جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می‌نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می‌کنند.

این دانشگاه دیدگاه خویش را در خلق، انتشار و کاربرد دانش در یک محیط یادگیری کاملا پویا جستجو می‌کند. این دیدگاه سبب ارتقای کیفی آموزش، پژوهش، و ارائه خدمات به جامعه و حل مسائل آن در حد توان شده است. با وجود اینکه هنوز از تأسیس این دانشگاه مدت زیادی نگذشته است مفتخر است که با یاری خداوند بزرگ و تلاش استادان کارآمد و مجرب، و کارشناسان و کارمندان سخت‌کوش و همچنین بهره‌گیری از امکانات کمک آموزشی و آزمایشگاه‌های مجهز توانسته است دانشجویان مستعد خویش را در حد مطلوب از نظر علمی و اخلاقی به جامعه ارائه نماید.

در حال حاضر در این دانشگاه دانشجویان در رشته های زیر مشغول تحصیل هستند

رشته های دایر در دانشگاه

رشته های کاردانی پیوسته

1- تربیت بدنی

2- علمی کاربردی کامپیوتر

3- الکترونیک – الکترونیک عمومی

4- الکتروتکنیک – برق صنعتی

5- الکتروتکنیک - تاسیسات الکتریکی

6- ساختمان – کارهای عمومی ساختمان

7- نقشه کشی معماری– معماری

8- مکانیک خودرو – مکانیک خودرو

9- ساخت و تولید – ماشین افزار

10- کامپیوتر – نرم افزار کامپیوتر

11- گرافیک – گرافیک

رشته های کاردانی ناپیوسته:

1- حسابداری

2- معماری

3- ساخت و تولید

4- نرم افزار کامپیوتر

رشته های کارشناسی پیوسته:

1- مدیریت صنعتی

مقطع کارشناسی ناپیوسته:

1- علمی کاربردی حسابداری

2- علمی کاربردی معماری

3- مهندسی تکنولوژی الکترونیک

4- مهندسی تکنولوژی برق- قدرت

5- مهندسی تکنولوژی ساختمان

6- مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر

7- مهندسی تکنولوژی مخابرات – انتقال

8- مهندسی تکنولوژی برق – شبکه های انتقال و توزیع

9- مهندس اجرائی عمران

10- گرافیک

11- تربیت بدنی

به حول و قوه الهی و در سایه تلاش مسولین، اساتید و کارکنان تعداد ۶۲۰ نفر فارغ التحصیلان این دانشگاه می باشند

از اهداف اصلی دانشگاه این است که دانش‌آموختگان این دانشگاه همواره در ردیف قوی‌ترین مهندسین و بالاترین مدیریت‌های علمی، فنی و اجرایی کشور بوده و به علاوه در آزمون‌های متمرکز ورودی کارشناس ارشد از نظر میانگین نمرات و درصد قبولی از کارشناسی به کارشناسی‌ارشد در اکثر رشته‌های فنی، مهندسی و علوم پایه بالاترین مقام را در بین دانشگاه‌های کشور را بدست آورند که انشاءا... جوانان بلند آوازه کشورمان که امروزه در دنیا بعنوان نیروی انسانی پرتلاش و فعال شناخته شده اند پرآوازه‌تر گردند و چرخهای علمی و اقتصادی کشور را با تخصص و تعهد خود سرعت بیشتری بخشند.

الکترونیک - الکترونیک عمومی